2020 Yaz Modası: Şık ve İddialı Olun!

30 Mart 2020
2020 Yaz Modası: Şık ve İddialı Olun!

Yaza Geçişte Şık ve İddialı Olun!

2020 İlkbahar/Yaz sezonu geldi çattı. Yüksek modanın söz sahipleri kreasyonlarını görücüye sunarak son sözlerini söyledi.

Hazırsak başlıyoruz! Bu yaz tüm karmaşıklığıyla geliyor. Bir yanda tropik desenli mini yazlık elbiseler ve mini şortlar, diğer yanda yaz karası uzun elbiseler ama önce yaza geçiş trendlerini inceliyoruz.

İlkbahar dönemi sezon geçişinin yarattığı hem yağışlı hem de sıcak havasıyla ne giyeceğimiz konusunda aklımızda soru işaretleri bırakıyor. Kurtarıcı parçaları üst giyimden seçiyoruz. Sezonda sıkça göreceğimiz soft renklerde trençkotlar zamansız bir görünüm sağlıyor.

Çift taraflı yağmurluk mont modası 90’lardan günümüze tekrar geri dönüyor. Armani Exchange çift taraflı ince yağmurluk montlar casual şıklıkta tercih edilebilecek iddialı parçalardan.

Sezonun diğer anahtar parçaları tabii ki sınır tanımayan deri ceketler ve sneaker’lar…Deri ceketlerde ve sneakerlarda limitleri zorlayan ve güçlü sokak stili görünümünü sevenler için Philipp Plein ceketler ve sneakerlar vitrinlerdeki yerini aldı.

 

2020 Kadın Yaz Modası

Nefeslerimizi tuttuk ve yazın gelmesini heyecanla bekliyoruz. İlkbahar/Yaz modası hiçbir zaman bu kadar minimalist ve cesur olmamıştı. Uzun yazlık elbiselerde Helenistik dönemin yansımalarını görürken, dantel ve işlemeli uzun ve kısa siyah elbiseler podyumlarda alkış aldı. Siyahın ne kadar yaz için ideal olmadığı düşünülse de, ince nefes alan kumaşlarla siyah elbiseleri 2020 yaz kreasyonlarında sıklıkla göreceğiz.

Yazlık ceketler, şortlar ve bluzlarda tropik esintiler hâkim olacak. Kreasyonlarında sınır tanımayan Kenzo İlkbahar/Yaz kreasyonunda bu esintilerin yansımasını, Kenzo tişört modellerinde kullanılan desenler ve kumaş kesim detaylarıyla rahatlıkla görebilirsiniz. Kadın yazlık ayakkabılar, sandaletler ve yazlık spor ayakkabılarda ise rahatlık ve şıklık ön planda. Geçtiğimiz yaz hayatımıza giren ve ayakkabı modellerinden yerini alan şeffaf kalın bantları bu sezon da yazlık topuklu ayakkabılarda görmeye devam edeceğiz.

Bir yanda tropik desenler ve kara yazdan bahsederken bir yandan da güpürlü, ipek satenli cesur ve feminen elbiseleri sokaklarda göreceğiz. Tüm gözlemlerimizi özetlersek, 2020 İlkbahar/Yaz sezonu dünya modasının stil dozu yüksek trendlerini bir arada sunuyor diyebiliriz.

Sezonun dikkatleri üzerine toplayan bir diğer kreasyonu dünyaca ünlü İtalyan giyim markası Emporio Armani’nin oldu.  Kreasyonunda gördüğümüz yüksel belli, parlak krep kumaştan yazlık pantolonlara gardırobunuzda yer açmaya hazır olun. Stilinizle tüm bakışları üzerinizde toplayacak bir ilkbahar/yaz yeni sezon Emporio Armani koleksiyonu tüm moda severlerle buluşmak üzere vitrinde yerini aldı.

Ayakkabı ve çanta tutkunları için güzel haberlerimiz var. Guess 2020 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda oldukça göz alıcı parçalarla hazırlanmış ve hepimizi hayran bırakacak. İlkbahar/yaz koleksiyonu lansmanını dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile yapan Guess, koleksiyonunda Lopez’in tarzına uygun, iddialı ve feminen yansımalarını barındırıyor. Büyük Guess logolu çantalar her sezonda olduğu gibi göz alıcı ve şık kombinlerin vazgeçilmez tamamlayıcı parçalarından.

Versace Jeans Couture 2020 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda iri çiçek figürlü, yüksek tabanlı sneakerlar koleksiyonunun anahtar modellerini oluşturuyor. Stilini iddialı ve dikkat çekici parçalarla tamamlamak isteyen moda severlerin beğenisini topluyor.

 

2020 Erkek Yaz Modası

2020 yaz koleksiyonu erkekler için marin ve yelkenli konseptini ön planda tutuyor. Lacoste polo yaka tişörtler, Nautica yazlık şortlar ve yazlık pantolonlarla 2020 erkek modası için konforlu ve şık bir görünüm sunuyor.

Yaz aylarının vazgeçilmez bir diğer parçası yüz yıllık geçmişiyle, kendine has toka detayıyla ikonikleşen Birkenstock yazlık terlikler. Birkenstock terlikler bu yaz da salaş kombinlerimizin vazgeçilmez ve aranan parçası olacak.

Yazlık ince pamuklu kumaştan Emporio Armani gömlekler ve Nautica şortlarla yapacağınız şık marin görünümü, yazlık sneakerlarla tamamlayabilirsiniz.

Hugo Boss kamuflaj deseni yakın markajına aldı ve deseni yaz renklerine taşıdı. Kreasyonda yazlık ceketler ve çantalarda kamuflaj desenin dokunuşlarını görüyoruz. 2020 İlkbahar/Yaz kreasyonunda farklı desen ve dokuları bir araya getiren Hugo Boss, ayakkabılarda da mavi tonları tercih ederek marin şıklığına atıfta bulunmuş gibi görünüyor.

Etro İlkbahar/Yaz kreasyonu erkek ceketlerde çiçek figürleri ve zamana adapte edilmiş göçebe stili dikkat çekiyor. Etro erkek ayakkabılarında da ceketlerde kullandığı desenleri, minimal görünümde kullanarak ilkbahar/yaz kreasyonunda bütünlük yakalamış. Salaş pantolonlardaki toprak tonları yaza başkaldırır nitelikte görünürken, ince ipek dokulu gömleklerse adeta yaza merhaba diyor.

2020 yazında tüm yazlardan daha sofistike, daha bohem ve bir yandan da daha modern görüneceğiz. Yüzümüzü güneşe döndük ve heyecanla yazın gelmesini bekliyoruz.

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.